Suntem onorați să lucrăm împreună cu clienții noștri și să îi sprijinim în efortul de îndeplinire a obiectivelor și de construire a unui brand puternic

Ce cred clienții noștri despre noi?

Repoziționare strategică pentru țintirea unor noi piețe prin strategii inovative.
oksana

Giving life to ideas

Experiența mea cu Adriana a început dintr-o dată. Știam despre serviciile ei și într-o zi tocmai mi-am dat seama că am nevoie de sprijinul ei. Am vorbit, a ascultat, a înțeles și a livrat în timp util. Are o viziune optimistă și este capabilă să identifice soluții și să gândească creativ și flexibil, ceea ce este o valoare pentru mine – să primesc sfaturi relevante și noi perspective pentru a-mi ajuta ideile să devină vii. Am și câteva planuri noi, cu o implicare și un impact pe termen lung, în care ea a făcut deja un pas pentru ca lucrurile să se întâmple și sunt sigur că acest lucru va fi un succes.

Oxsana Rusu

Owner & Project Manager for FOXSALESJOBS at TALENT RESERVE
oana

Colaborarea noastră cu echipa Nomad ne-a adus numeroase beneficii, atât personal, cât și profesional. Pe lângă profesionalismul, flexibilitatea, ascultarea activă, empatia și creativitatea lor, am găsit oameni cu valori și standarde nu numai declarate, dar materializate în produse de succes. Nu recomand doar o companie; recomand oameni pasionați care dau viață întregului concept Nomade!

Oana Niculae

Coach, Speaker, Trainer, Manager & Country Leader Points of You™ Romania
A&A (52)

Colaborarea mea cu Nomade Communication a fost un succes chiar de la început. Echipa Nomade a identificat care erau nevoile companieI și au implementat o strategie eficientă. Am discutat despre numeroase activități, precum marketing și social media și, cu profesionalism, mi-au oferit toată asistența de care am avut nevoie.

Alexandru Piscanu

Managing Partner Auto Stuffs & Design