Suntem o agenție de PR,
care excelează în strategie
de comunicare, social
media marketing
și brand management.

Suntem o agenție de PR,
care excelează în strategie
de comunicare, social
media marketing
și brand management.

Povestea Nomade

Echipa noastră creează, gândește și implementează strategii de comunicare corporativă, social media marketing și strategii de brand awareness, care transformă business-urile, dezvoltă afaceri și aduce plus valoare pentru stakeholders și shareholders deopotrivă.

Aici, în cadrul echipei Nomade, punem accent pe inovație, pe împărtășirea ideilor și prețuim performanța. Suntem conduși de creativitate și credem că, pentru a ajunge pe piețe internaționale trebuie să gândim pentru clienții noștri la scară mare.

Cine suntem

Suntem o agenție de comunicare și PR care aduce la viață idei creative și care oferă soluții specifice pentru nevoi distincte. Echipa noastră este specializată în a face imposibilul posibil pentru o gamă largă de industrii și nevoi de comunicare.

Principalele noastre domenii de expertiză sunt comunicarea corporativă, brand management, social media marketing și strategiile de comunicare B2B.

CE FACEM

Implementăm soluţii specifice şi aducem la viaţă idei creative.

Misiune

Misiunea Nomade începe cu o înțelegere aprofundată a oamenilor și a ceea ce contează pentru ei atât din perspectiva mentalității, cât și din cea a setului de date cules. În fiecare zi, reușim să ne ajutăm partenerii să fie în contact cu clienții lor și să creeze un dialog personal și convingător cu aceștia.

Misiunea noastră principală este de a crea experiențe care contează pentru oameni și branduri.

Viziune

Prin activitatea noastră urmărim să aducem la viață idei care contribuie la dezvoltarea companiilor și organizațiilor. Campaniile noastre îi inspiră pe consumatori să gândească și să acționeze în moduri noi, astfel încât să poată crea o conexiune de lungă durată cu brandurile.

În elaborarea strategiilor ne bazăm pe valorile noastre și pe expertiza acumulată pentru a veni în susținea clienților noștri în activitatea de comunicare și de construire a relaților cu comunitățile și colaboratorii lor. 

PORTOFOLIUL NOSTRU

Portofoliul nostru include companii B2B și B2C din industrii precum: construcții, maintenance, producție electrică și electronică, fashion, resurse umane, dezvoltare personală, IT, FMCG și multe altele.

 

CUM LUCRĂM

Pentru fiecare client există o procedură specială pe care am creat-o pentru a înțelege mai bine nevoile sale și modul în care putem să contribuim în îndeplinirea obiectivelor de comunicare și afacere.

AUDIT DE BRAND

STRATEGIE DE COMUNICARE

IMPLEMENTARE

EVALUARE

CE SPUN CLIENTII NOȘTRI

ARTICOLE RECENTE DE PE BLOG

Promisiunea pe care ați făcut-o clienților dvs. se bazează pe cunoașterea și înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor lor, pe anticiparea lor și pe încrederea că fiecare dintre ei este special și merită toată atenția de la marca dvs.